Nederland Zingt

10 augustus 2013, 19:09

Koor- en samenzang vanuit de Bonifatiuskerk in Leeuwarden met soliste Elise Mannah en een groot samengesteld mannenkoor.

Het groot samengesteld mannenkoor wordt gevormd door Interkerkelijk Mannenkoor Drachten, Lemster Mannenkoor, Christelijk Mannenkoor Westerlauwers onder leiding van Harm van der Meer. Ook hoort u de koren Northern Voices en Cantus Consort onder leiding van Edwin Velvis en soliste Elise Mannah.

Elise Mannah is zangeres en liedschrijver. In 2012 kwam haar cd 'Overal' uit. In deze uitzending zingt ze onder andere het lied 'Sus mij', een bewerking op het 'Pie Jesu' van Andrew Lloyd Webber. "Eén van de mooiste melodieën die ik ken", aldus Elise. "Wat hebben we het met z'n allen druk en wat is het dus mooi dat we bij Hem echte rust kunnen vinden. Daarom dit gebed om rust: 'Sus mijn onrustige hart'."

koperkwartet:
Arjan Post, trompet
Edith Post, trompet
Eric Westerink, trombone
Kees Kes, trombone

Anja van der Maten, hobo
Lennart Morée, piano
Martin Zonnenberg, orgel
Ronald IJmker, orgel

Bert Kruis, leiding samenzang / orgel

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: