NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

31 augustus 2013, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Monnickendam met The Urker Mans Formation o.l.v. Martin Mans.

Martin Mans werd in 1965 geboren in Melissant. Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee ontdekte hij zijn voorliefde voor het orgel. Hij kreeg als zevenjarige jongen zijn eerste orgellessen, nam als elfjarige de begeleiding van verschillende koren op zich en werd als twaalfjarige vaste kerkorganist van de kerk in zijn geboorteplaats. De basis van zijn orgelspel werd al op jonge leeftijd gevormd. Naast zijn orgelstudie professionaliseerde Martin Mans zich in koordirectie.

Andere medewerkenden / musici in deze uitzending:
- Trumpets of the Lord onder leiding van Rob van Dijk
- Holy Horns
- Wim de Penning, synthesizer
- Jeroen Nieuwint, basgitaar
- Dick Le Mair, drums
- Solisten van Urker Mans Formatie
- Rob van Dijk, vleugel
- Martin Zonnenberg, vleugel
- Martin Mans, leiding samenzang / orgel

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: