Nederland Zingt

7 september 2013, 19:00

In deze uitzending hoort u de tien meest bekeken liederen van Nederland Zingt op YouTube.

'Nederland Zingt' gaat weer van start! Een vertrouwd programma op de zaterdagavond met prachtige liederen en koren. De start is heel bijzonder. De afgelopen zomerperiode kon u stemmen op de 100 meest bekeken liederen van Nederland Zingt op Youtube. De tien meest bekeken liederen hoort u in deze uitzending. De top 10 ziet er als volgt uit:

  1. Wat de toekomst brengen moge       
  2. Nieuw Jeruzalem/Lichtstad met uw paar'len poorten       
  3. Gebed voor mijn kinderen     
  4. Vaste rots van mijn behoud       
  5. Hoe groot zijt Gij       
  6. Mijn Jezus, ik houd van U       
  7. Grote God, wij loven U       
  8. Blijf bij mij, Heer       
  9. Welk een vriend is onze Jezus       
  10. Er komen stromen van zegen

Klik hier voor meer achtergrondinfo over de liederen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: