NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

21 september 2013, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Dordrecht met onder andere Vocaal Ensemble Chantibelle.

Vocaal Ensemble Chantibelle staat onder leiding van Ilona de Kievit. Verder hoort u het Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria en het HQ Koor onder leiding van Jaap Kramer. Een belangrijk lied in deze uitzending is Amazing Grace (Genade Gods, oneindig groot).

Begeleidende musici zijn onder anderen Arthur Kerklaan en Maarten Elzinga (trompet), Marjolein de Wit (dwarsfluit), Johan Bredewout (vleugel) en Martin Zonnenberg (orgel).

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: