Nederland Zingt op Zondag

29 september 2013, 08:58

Ds. Wigle Tamboer ontmoet concertpianiste Natasja Douma. Ze geeft les op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Als klein meisje zit Natasja Douma al achter de piano. Als ze 13 is, gaat ze naar het conservatorium en inmiddels is ze concertpianiste; ze treedt zelfs op in het Concertgebouw in Amsterdam. Het leven van Natasja lijkt in alle opzichten op rolletjes te lopen.

Ondanks haar succes is Natasja diep ongelukkig met zichzelf, haar huwelijk en eigenlijk met alles. Door in therapie te gaan ontdekt ze dat ze niet alleen op muziekgebied, maar ook in de rest van haar leven perfectionistisch is. Pas wanneer ze dit loslaat, leert Natasja hoeveel God van haar houdt.

Tussen de gesprekken en meditatie door komt koor- en samenzang uit onder andere de Nieuwe Kerk in Delft.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: