Nederland Zingt op Zondag

27 oktober 2013, 08:55

Ds. Wigle Tamboer trekt een dagje op met zangeres, dirigente en zangdocente Talitha Nawijn.

Talitha Nawijn zingt onder andere in de christelijke vrouwenformatie 'Women in Worship' en ze is een van de coaches van het Nederland Zingt-project 'Nederland Zingt Steeds Beter'. Talitha is afgelopen zomer getrouwd met Bert, en kan zeggen dat ze gelukkig is.

Aan haar geluk ging een lange, minder blijmoedige periode vooraf. Talitha liep door een aantal gebeurtenissen in haar jeugd vast in meerdere relaties. Ze voelde zich als kind eenzaam en minderwaardig, wat een diepe impact had op de rest van haar leven. Als meisje van 10 had ze al een eigen pony. Haar pony was een manier om tijdelijk haar ouderlijk huis, waar vaak ruzie was, te ontvluchten. Toen ze als tiener tot geloof kwam, durfde ze gaandeweg te vertrouwen op God, als een Vader die er wél voor haar is.

Talitha zingt voor Wigle en laat zien hoe ze geniet van God, haar man en muziek.

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld door koor- en samenzang uit onder andere de Grote of St. Laurenskerk in Alkmaar.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: