NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

24 november 2013, 08:55

In de binnenstad van Haarlem gaat Arjan Lock op pad met straatpastor Joris Obdam.

Straatpastor Joris Obdam heeft heel veel contact met de zwakkeren van de samenleving. In zijn werk wordt hij getroffen door de zogenaamde 'diaconale omkering'. Hij merkt namelijk dat hij niet alleen iets voor de mensen op straat kan betekenen, maar dat deze mensen nog veel meer voor hem zelf betekenen.

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld door koor- en samenzang uit onder andere de Basiliek in Oudenbosch.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: