Nederland Zingt

4 januari 2014, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de Martinikerk in Bolsward met onder andere de Ichthuscantorij onder leiding van Geke Bruining.

Naast de De Ichtuscantorij hoort u het Christelijk Mannenkoor Lelystad onder leiding van Bert Moll en soliste Willemijn de Munnik. Begeleidende musici zijn onder andere het trombonekwartet Bone Brass (Wessel Bruggink, Tjark Jan Wierenga, Jan Bults en Jan Jager), fluitiste Lydia van Mourik, pianist Wouter Harbers, organist Martin Zonnenberg en Mattijs de Vreugd bespeelt het koororgel. De leiding van de samenzang is in handen van Jaap Kramer.

In de Martinikerk te Bolsward bevindt zich een van de bekendste en fraaiste Friese kerkorgels. Het orgel werd in 1781 door de orgelmaker Albertus Anthoni Hinsz. gebouwd.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: