NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Jo Anne de Boer

23 februari 2014, 08:55

Ds. Arie van der Veer ontmoet Jo Anne de Boer, een avontuurlijke vrouw die veel reist.

De grote hobby van Jo Anne de Boer is 'geo-cachen'. Ze laat ds. Arie van der Veer kennismaken met haar hobby. "Eigenlijk is het zoeken naar een schat", vertelt Jo Anne. Maar vóór de twee op stap gaan, bladeren ze samen door de fotoalbums van Jo Annes gezin.

Ongeveer vijftien kinderen hebben onder haar dak gewoond: adoptiekinderen uit India en Portugal, en nog een aantal pleegkinderen. Openhartig vertelt Jo Anne over de ziekte van haar man Andries, hun verdriet en de bijzondere bemoedigingen van God. Na het overlijden van Andries ontdekte ze een nieuw doel: reizen naar landen waar christenen het moeilijk hebben.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: