NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

15 maart 2014, 19:00

Koor- en samenzang vanuit de St. Catharijnekerk in Brielle met onder andere het Westlands Mannenkoor.

Het Westlands Mannenkoor staat onder leiding van Hans de Wit. Naast dit mannenkoor hoort u het Meisjeskoor 'Ars Musica' onder leiding van Arjen Uitbeijerse. Begeleidende musici zijn Marjolein de Wit (fluit), Diana Abspoel (hobo), Miranda Briggeman (trompet), Arjan Breukhoven (piano) en Henk van der Maten (orgel). De leiding van de samenzang is in handen van Martin Zonnenberg.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: