NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
De 1000e aflevering

De 1000e aflevering

23 maart 2014, 08:55

In deze 1000e aflevering biedt ds. Arie van der Veer een uniek kijkje achter de schermen op de set van Nederland Zingt op Zondag.

Het EO-programma Nederland Zingt op Zondag zendt op zondagochtend 23 maart de 1000e aflevering uit. Speciaal voor deze gelegenheid geeft presentator van het eerste uur, ds. Arie van der Veer, een uniek kijkje achter de schermen op de set van Nederland Zingt op Zondag. Verschillende makers laten zien hoe een uitzending tot stand komt. Ze vertellen over de praktische kanten van hun werk, maar ook over hun passie voor de verhalen en de kijkers: 'Het programma raakt mensen. Vaak positief.'