Natasja van der Laan

6 april 2014, 08:55

Ds. Wigle Tamboer ontmoet Natasja van der Laan, directeur van een financieel adviesbureau. Ze praten onder andere over haar ideeën over geld.

Op 18-jarige leeftijd organiseert Natasja van der Laan vanuit haar studie een voetbalevenement. Maar door de aanhoudende regen op de dag van het toernooi flopt het evenement. Natasja blijft met een grote schuld achter. Het fiasco heeft de richting van haar leven bepaald, want inmiddels is ze directeur van een financieel adviesbureau.  

Nog steeds is Natasja even ondernemend en eigenzinnig als destijds: ze wil het met haar bedrijf heel anders doen dan anderen. Ds. Wigle Tamboer trapt een balletje met haar op het voetbalveld en ze praten onder andere over haar ideeën over geld.

Bovendien is er binnenkort opnieuw een groot evenement gepland: ze gaat trouwen! Natasja neemt ds. Wigle Tamboer mee naar twee plekken die te maken hebben met deze grote dag, maar ook vertelt ze dat niet alles over rozen is gegaan. Hoe lukt het Natasja om de tegenslagen in haar leven om te zetten naar positieve mogelijkheden?   

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld door koor- en samenzang uit onder andere de Grote of Barbarakerk in Culemborg.

N.B.
Deze uitzending is niet online beschikbaar.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: