Nederland Zingt op Zondag

27 april 2014, 08:55

Een korte uitzending met koor- en samenzang met als thema 'heiligmaking'.

In deze korte uitzending - in verband met de RKK-uitzending vanuit Rome over de heiligverklaring van paus Johannes XXIII en Johannes Paulus II - staat er geen gast centraal. Wel houdt presentator Arjan Lock een passende meditatie over het thema 'heiligmaking'.

De koor- en samenzang komt in deze uitzending vanuit de Nieuwe Kerk in Delft. Muzikale medewerking verlenen het Chr. Residentie Mannenkoor (CRM) o.l.v. Aldert Fuldner, het Vocaal Ensemble 'Canticum Amicorum' o.l.v. Patrick van der Linden en het Hineni Kamerorkest. Bas de Vroome bespeelt het orgel en Martin Zonnenberg leidt de samenzang.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: