Marianne Schenkel

18 mei 2014, 08:55

Arjan Lock gaat op bezoek bij Marianne Schenkel. Hun gesprek en de meditatie van Arjan worden afgewisseld door koor- en samenzang.

Balletdansen is tijdens de moeilijke jeugd van Marianne het belangrijkste in haar leven. Nu heeft God haar stilgezet: Marianne heeft longkanker. Toch ervaart ze juist door deze periode als de gelukkigste in haar leven. God is nog nooit zo dichtbij geweest.

"Na het maken van deze uitzending is er nog een scan van Mariannes longen gemaakt. Een spannend moment met een heel bijzondere uitkomst: op de scan was geen tumor meer te zien! Op dit moment zijn haar longen schoon. Marianne ervaart dit als een wonder van God, waarvoor zij samen met de gemeenteleden, die zo om haar heen staan, God gedankt heeft. Wel is zij op dit moment zwak en heeft zij veel pijn. Binnenkort zal zij een grote operatie aan haar arm moeten ondergaan."

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: