NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu
Nederland Zingt op Zondag

Nederland Zingt op Zondag

15 juni 2014, 08:55

Arjan Lock gaat op bezoek bij ex-profvoetballer Levi Risamasu. Ze ontmoeten elkaar in voetbalstadion de Kuip in Rotterdam.

Levi Risamasu heeft tot zijn 18e gevoetbald in de Rotterdamse Kuip. Hij was goed en werd steeds beter. Ondanks zijn jongensdroom om evangelist te worden, besloot Levi zijn ouders en het geloof aan de kant te zetten. Daarvoor in de plaats kwam een leven van glitter en glamour, vrouwen en dure auto's.

Toch begon dit leven steeds meer aan Levi te knagen. Hij zag het verdriet bij zijn ouders en besefte langzaam dat hij bezig was zichzelf kapot te maken. Een brief aan zijn ouders waarin hij om vergeving vroeg, was het begin van een grote verandering.