Nederland Zingt in de Zomer (1)

6 juli 2014, 08:55

In juli en augustus gaat Nederland Zingt in de Zomer de boer op! Tijdens de zomerafleveringen gaan de presentatoren elke week met een andere boer of boerin in gesprek en dompelen ze zich volledig onder in het boerenleven.

In deze eerste zomeraflevering krijgt ds. Arie van der Veer een rondleiding op zorgboerderij Molenzicht. Boer Henri van der Meulen en zijn vrouw Nelleke zetten een aantal dagen per week hun deuren open voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Op de boerderij kan in eigen tempo allerhande werk gedaan worden: koeien voeren, fietsen repareren, kunstwerken van speksteen maken... Maar even knuffelen met de ezel of een lammetje is natuurlijk ook mogelijk, want dieren zijn er te over! 

De gesprekken en meditatie worden afgewisseld door koor- en samenzang vanuit onder andere de Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: