Nederland Zingt in de Zomer (4)

27 juli 2014, 08:55

Ds. Arie van der Veer gaat op bezoek bij Jan en Cobie de Kruijf, die een biologische boerderij hebben in Leusden.

Op het erf van de biologische boerderij van Jan en Cobie de Kruijf is van alles te beleven: van koeien en varkens tot een land met aardappelen en verschillende tuinen. Bijzonder is de kookstudio op het terrein, waar allerlei kookworkshops worden gegeven.

Ds. Arie van der Veer gaat samen met Cobie aan de slag, want er staat een lunch-workshop op het programma. Tevens loopt ds. Arie mee met Jan, die een rondleiding geeft en vertelt over zijn grootste passie: pootaardappelen. Ook ontmoet ds. Arie hun zoon Daan. Hij zal zijn vader opvolgen op de boerderij, die al verschillende generaties lang in het bezit is van de familie.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: