Nederland Zingt in de Zomer (7)

17 augustus 2014, 08:57

In het Zeeuwse dorpje Drieschor bezoekt ds. Arie van der Veer de boerderij van Jan Willem en Liesbeth van de Velde.

Jan Willem en Liesbeth verbouwen op hun akkerbouwbedrijf aardappelen, tarwe, knolselderij en uien. Ze hebben zes kinderen en een aantal van hen heeft aangegeven ook boer te willen worden. Daarom besloot de familie drie jaar geleden hun bedrijf uit te breiden met een kersenboomgaard. Liesbeth onderhoudt daarnaast hun mini-camping.

Het gezin maakte ook een nare gebeurtenis mee: één van de kinderen kreeg een ernstig ongeluk met de machines op de boerderij. Ds. Arie van der Veer praat met Jan Willem en Liesbeth over de gevolgen van dit ongeluk en hun vertrouwen op God.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: