Nederland Zingt op Zondag

31 augustus 2014, 08:56

In de laatste uitzending van 'Nederland Zingt op Zondag' in de huidige vorm, kijken de drie presentatoren met elkaar terug op de afgelopen jaren.

In september 1995 was de allereerste uitzending van 'Nederland Zingt op Zondag' op televisie te zien. Het bleek het begin van een jarenlang programma dat mensen weet te bemoedigen en hoop geeft. De presentatoren kijken in deze uitzending met elkaar terug op de afgelopen negentien jaar. Welke uitzendingen staan hen nog bij, wat ontroerde en waar werd om gelachen?

Presentator Petra de Joode gaat in deze bijzondere aflevering in gesprek met ds. Arie van der Veer, ds. Wigle Tamboer en Arjan Lock. Bovendien houden alle drie de mannen een korte meditatie over een door henzelf gekozen Bijbelgedeelte.

-----
Vanaf zondag 7 september kunt u vanaf 09.10 uur genieten van drie kwartier koor- en samenzang in 'Nederland Zingt op Zondag'. Vanaf 09.55 uur volgt dan het nieuwe programma 'De Kapel' met een overdenking van ds. Arie van der Veer of een andere voorganger/dominee bij een Bijbelgedeelte.
Lees hier meer over de nieuwe zondagmorgen bij de EO op NPO 2.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: