NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

19 oktober 2014, 09:11

Een uitzending met liederen rond het thema 'Hoe heerlijk en verheven' n.a.v. Psalm 8.

Deze zondag is het Micha Zondag: een dag waarop we met elkaar extra stilstaan bij ons rentmeesterschap over deze aarde. Er zijn veel liederen geschreven die gaan over onze verantwoordelijkheid richting de medemens, de natuur en bovenal richting God. Daarom heeft deze uitzending het thema 'Hoe heerlijk en verheven' naar aanleiding van Psalm 8.

Bekijk hier de liedteksten horende bij de uitzending.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: