NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

10 januari 2015, 18:52

Een compilatie van de Nederland Zingt-dag 2014 met koor-, solo- en samenzang vanuit de Jaarbeurs Utrecht.

Op zaterdag 5 april kwamen duizenden mensen samen op de jaarlijkse Nederland Zingt-dag. Er werden liederen gezongen en getuigenissen gedeeld rondom het thema 'Prijs Adonai'. In deze uitzending een muzikale impressie van deze bijzondere dag. Meewerkende musici waren onder anderen Pearl Jozefzoon, Kees Kraayenoord, Reni en Elisa Krijgsman, Tin Speransa en mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer.

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: