NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

8 februari 2015, 09:12

Koor- en samenzang rond het thema 'U bent mijn schuilplaats'. U hoort o.a. het lied 'Mijn toevlucht', gezongen door Sela.

Toen David in de spelonk zat, zong hij onder andere Psalm 142. Juist toen kon hij zingen over de geweldige schuilplaats die God elke dag weer is, terwijl hij op de vlucht was!  Hoe is dat tegenwoordig? Durven we ook nu, met alle brandhaarden en vervolgingen die er zijn in de wereld, ons volle vertrouwen op God te stellen en bij Hem onze toevlucht te nemen?

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: