NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

22 februari 2015, 09:12

Koor- en samenzang rond het thema 'Heer, wees mijn Gids' met onder meer het lied 'Heer, wilt U mijn Leidsman wezen'.

"Maak mij, Heer, met Uw wegen vertrouwd, leer mij Uw paden te gaan." Naar aanleiding van deze Bijbeltekst uit psalm 25 is het thema 'Heer, wees mijn Gids'. In deze uitzending klinken er daarom liederen over Gods leiding in ons leven. Daarnaast komt er koor- en samenzang vanuit de Sint-Petrusbasiliek in Oirschot en mag het Feest der Herkenning natuurlijk niet ontbreken!

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: