Nederland Zingt op Zondag

1 maart 2015, 09:12

Koor- en samenzang met als thema 'Een stem uit de hemel'. Het verzoeklied in deze uitzending is Psalm 23.


In het bijbelboek Koningen staat het bekende verhaal van Elia, die in de grot zit en met God wil praten. Pas als het stil wordt, verstaat hij Zijn stem. Ook wij mogen - als we stil worden - vol worden van die boodschap: dat in Jezus een stem uit de hemel gekomen is om naast ons te staan in het leven.

Naast muziek rondom dit thema, klinken er ook liederen vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle. Bovendien krijgen Date en Sietske Mollema het lied 'Psalm 23' aangeboden, omdat ze 50 jaar getrouwd zijn. En al kunnen ze jammer genoeg niet meer bij elkaar in hetzelfde huis wonen, toch feliciteren Joke en Eddy Duits hen van harte met dit gezegende jubileum.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: