NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

15 maart 2015, 09:11

Koor- en samenzang rond het thema 'Als een arend'.

Wat een heerlijke zekerheid dat God ons draagt als een arend die over zijn jongen waakt. Hij is er dus altijd bij, ook als het wat minder goed gaat. Door Hem vallen we niet!

Gelukkig lopen er ook op aarde mensen rond in wie iets van Gods goedheid te zien is. Siebe Bos biedt zijn schoonzus Truus een lied aan, omdat ze er altijd voor hem was. Ze bood hulp in moeilijke tijden. Siebe dankt Truus voor haar hart van goud!

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: