NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

21 juni 2015, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Tel uw zegeningen'.

De prediker wist het al: alles is ijdelheid. Het zoeken naar geld, roem, rijkdom, macht... Niets maakt werkelijk gelukkig dan te zijn in Gods aanwezigheid. Dan kijk je niet naar wat je nog wilt hebben, maar ben je dankbaar en voel je je gezegend.

Zo'n zegen kwam ook voor Anneke en Wouter, toen zij bijna twee jaar geleden een tweeling mochten ontvangen. Wouter blijkt een geweldige vader en super man, en daarom vraagt Anneke op deze Vaderdag graag het verzoeklied 'Gebed' aan voor hem!

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: