NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Schuilplaats

11 oktober 2015, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Schuilplaats'. God is ons thuis. Bij Hem mogen we schuilen tegen weer en wind.

In psalm 91 lezen we erover: 'Wie in de beschutting van de Allerhoogste woont, zegt tegen de Heer: mijn toevlucht, mijn vesting, mijn God. Op U vertrouw ik.' Heerlijk om daar met elkaar van te zingen! Daarnaast ook volop gelegenheid om bekende liederen mee te zingen tijdens het Feest der Herkenning.

Beluister alvast het eerste lied in deze uitzending: Hij leidt mij.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: