Nederland Zingt op Zondag

8 november 2015, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'In dankbaarheid'. We mogen God in alle omstandigheden danken. Zelfs onze gebeden die vol vragen en twijfels zitten, zijn ook omgeven door dankbaarheid. Paulus schrijft dan ook in de Filippenzen-brief: 'Vraag God wat u nodig hebt en dank Hem in al uw gebeden.' En van die dankbaarheid gaan we zingen in Nederland Zingt op Zondag, onder andere vanuit de St. Clemenskerk in Steenwijk!

Beluister alvast het eerste lied in deze uitzending: Breng dank aan de Eeuwige.

Gelukkig geeft God ons ook naasten voor wie we heel dankbaar mogen zijn. 'Tante Mies' Dijkshoorn krijgt daarom van Piet en Aartje Hoogendam een lied aangeboden. Tante Mies is hun favoriete tante en heeft altijd veel belangstelling en vrolijkheid - ook nu ze de hoge leeftijd van 95 jaar mocht bereiken. Wat een reden tot dankbaarheid!

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: