Nederland Zingt op Zondag

10 januari 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Aanbidding'. We mogen God aanbidden door het zingen van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen. Maar laten we er altijd van bewust zijn dat datgene wat we zingen, ook overeen moet komen met hoe we handelen. Want ware aanbidding zit niet in een lied, maar in het willen volgen van Jezus!

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Heer wijs mij Uw weg.

In deze uitzending hoort u ook de liederen:

 • Gouden harpen hoor ik ruisen
 • Dank, dank nu allen God
 • Psalm 103
 • Wie maar de goede God laat zorgen
 • Jezus alleen
 • De herder heeft zich niet vergist
 • Heiland als een Herder
 • Wie zich door God alleen laat leiden
 • Heerser over alle dingen
 • Zing de Here een nieuw lied
 • Als je Jezus na wilt volgen
 • Vertrouwen
 • Niet meer ik, maar U in mij
 • Here, God en Koning
 • Vader ik aanbid U

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: