Nederland Zingt op Zondag

24 januari 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Geef ons kracht'. We zeggen wel eens: 'Bid en werk'. We mogen bidden, maar zelf ook de handen van God zijn in deze wereld. Handen die Hij stuurt en kracht geeft. 'God, geef ons de kracht om te doen wat U van ons vraagt.' Daar zingen we van!

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: 'k Stel mijn vertrouwen

In deze uitzending hoort u de liederen:

 • 'k Stel mijn vertrouwen
 • Wat vlied’ of bezwijk’
 • Psalm 90
 • Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen
 • Mijn Jezus ik hou van U
 • Liefde Gods
 • Psalm 98: 1 en 4
 • Heer in de hemel
 • Zoals ik ben
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Ik bouw op U
 • Heel Uw koninkrijk
 • Jezus alleen
 • Een instrument van God

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: