Nederland Zingt op Zondag

7 februari 2016, 09:10

Zondag 7 februari begint de lijdenstijd, ook wel vastentijd genoemd. De komende tijd volgen wij Jezus op de weg die Hij ons wijst. In Marcus 10:1-12 wordt Hij op de proef gesteld door de Farizeeën. Soms worden wij ook getoetst door mensen, maar ook door tegenslag. Het is dan lastig om positief te blijven. Iets wat Ien Zuilhof-Eigenraam wel vaak lukt. Daarom vroeg Arie Buurman voor deze uitzending het lied 'Tel uw zegeningen' voor haar aan.

In deze uitzending hoort u de liederen:

 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Psalm 118 : 9 en 1
 • Scheepje onder Jezus' hoede
 • Mijn Jezus ik hou van U
 • Hef je hoofd omhoog
 • Schepper en Koning
 • Amen
 • De maan is opgekomen
 • O onze Vader
 • Halleluja, eeuwig dank en ere
 • Tel uw zegeningen
 • Heere, maak mij Uwe wegen
 • Heer wijs mij Uw weg
 • Leer mij uw weg, o Heer
 • Ga met God en Hij zal met je zijn

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: