NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next
Nederland Zingt op Zondag

Nederland Zingt op Zondag

7 februari 2016, 09:10

Zondag 7 februari begint de lijdenstijd, ook wel vastentijd genoemd. De komende tijd volgen wij Jezus op de weg die Hij ons wijst. In Marcus 10:1-12 wordt Hij op de proef gesteld door de Farizee├źn. Soms worden wij ook getoetst door mensen, maar ook door tegenslag. Het is dan lastig om positief te blijven. Iets wat Ien Zuilhof-Eigenraam wel vaak lukt. Daarom vroeg Arie Buurman voor deze uitzending het lied 'Tel uw zegeningen' voor haar aan.

In deze uitzending hoort u de liederen:

 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Psalm 118 : 9 en 1
 • Scheepje onder Jezus' hoede
 • Mijn Jezus ik hou van U
 • Hef je hoofd omhoog
 • Schepper en Koning
 • Amen
 • De maan is opgekomen
 • O onze Vader
 • Halleluja, eeuwig dank en ere
 • Tel uw zegeningen
 • Heere, maak mij Uwe wegen
 • Heer wijs mij Uw weg
 • Leer mij uw weg, o Heer
 • Ga met God en Hij zal met je zijn

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: