Genees ons

21 februari 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Genees ons'. Jezus hoort Bartimëus, een blinde bedelaar, naar hem roepen en geneest hem van zijn blindheid. God wil ons heel maken. Hij brengt licht daar waar we niet kunnen zien en doet ons verstaan, als we niet willen horen. In deze aflevering zingen we liederen rondom dit thema.

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: De kracht van Uw liefde

In deze uitzending hoort u de liederen:

 • De kracht van Uw liefde
 • Er is een Verlosser
 • Psalm 84
 • Als g' in nood gezeten   
 • Naam van Jezus, hoog verheven
 • Ik geloof in God, de Vader
 • Kom, zo langverwachte Heiland
 • Jezus ik wil komen
 • U vereer ik
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Hij die de blinden weer liet zien
 • Gena van God hoe loof ik U
 • Leer mij op U te zien
 • Bron van liefde, licht en leven

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: