Nederland Zingt

5 maart 2016, 19:15

In deze uitzending hoort u liederen die in het teken staan van de lijdenstijd. Ze passen in de veertig dagen die voorafgaan aan Goede Vrijdag. We staan stil bij de laatste weken van het leven van Jezus.

De volgende liederen worden gezongen:

  • Witter dan sneeuw
  • Heer, leer ons bidden
  • Machtig God, sterke Rots
  • Scheepke onder Jezus' hoede
  • Steeds dichterbij
  • Welk een vriend is onze Jezus
  • Daar is kracht
  • Er is een Verlosser
  • O machtig God


Beluister hieronder het lied 'Witter dan sneeuw'

In deze Veertigdagentijd houdt ds. Arie van der Veer iedere dag een korte overdenking naar aanleiding van een lied. In zijn meditatie van afgelopen woensdag staat het lied 'Witter dan sneeuw' centraal. Benieuwd? Bekijk de onderstaande video.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: