NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt op Zondag

6 maart 2016, 09:10

'Majesteit, Uw liefde vond mij zoals ik ben, klein door het geschenk dat U geeft; vergeving, zodat ik ook vergeef.' Vanuit de Sint Jan in Den Bosch zingen we rond het thema 'Vergeef ons'. Het verzoeklied 'Er is een God die hoort' sluit hier mooi bij aan. Aanvrager Jannes vindt dit lied mooi omdat hij de tekst ook echt zo ervaart in zijn leven.

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Redeemer of my heart

In deze uitzending hoort u de liederen:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: