Nederland Zingt op Zondag

13 maart 2016, 09:10

Vlak voor Pasen was er die vrouw die Jezus zalfde met zeer kostbare olie. Ze brak het flesje en goot de geurende olie over Zijn hoofd. Zonde van het geld? Nee, zei Jezus. 'Zij heeft iets goeds voor mij gedaan.' Zij wist dat een relatie met Hem het meest kostbare is dat er bestaat. In deze uitzending klinken er liederen rond het thema 'Kostbare olie'.

In deze uitzending hoort u de liederen:

 • Welk een vriend is onze Jezus   
 • Psalm 136: 1,5 en 26
 • Elk uur, elk ogenblik
 • O kostbaar kruis
 • Koninklijk Kind
 • Looft hem
 • Jezus mijn Heiland
 • Als ik in gedachten sta
 • 'k Ben reizend naar die stad
 • De eer van Uw naam
 • Aan uw voeten, Heer
 • Jezus ik hou van U / Mijn Jezus ik houd van U
 • Mildheid en majesteit

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: