Nederland Zingt op Goede Vrijdag

25 maart 2016, 09:30

Koor- en samenzang rond het thema 'En de duisternis viel'. Het werd donker tijdens de dood van Jezus. Ook in ons hart voelen we zijn lijden mee. Tegelijkertijd viel ook de duisternis van haar troon, want met de dood van Jezus is de dood overwonnen. Uit liefde voor ons.

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Mijn verlosser hangt aan 't kruis
 • Zie hoe Jezus lijdt voor mij
 • O hoofd vol bloed en wonden
 • He never said a mumbalin word
 • Jezus om Uw lijden groot
 • Dit is het Lam
 • Were you there
 • O kostbaar kruis
 • Alzo lief heeft God de wereld gehad
 • Zoon van God ik wil U danken
 • Jezus leven van mijn leven
 • Jezus mijn Heiland
 • Daar is kracht
 • Genade zo groot

Beluister het lied: Zie hoe Jezus lijdt voor mij

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: