Nederland Zingt op Zondag

3 april 2016, 09:10

Voorganger Jurjen ten Brinke spreekt in 'De Kapel' over een belangrijke geestelijke les, namelijk dat je altijd het doel voor ogen moet houden. In ons geval is dat Jezus. We mogen in ons doen en laten ons richten op Hem. Het verzoeklied 'Ik zal er zijn' sluit perfect aan bij dit thema. De koor- en samenzang klinkt onder meer vanuit de Dominicanenkerk in Zwolle.


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Ride the morning winds
 • Kom in mijn hart
 • Heilig, heilig, heilig
 • Heerlijk is Uw naam 
 • Zingt volop Gods lof
 • Psalm 73: 9 en 10
 • Bij God ben ik geborgen
 • Als g'in nood gezeten
 • In de Heer vind ik heel mijn sterkte
 • Ik zal er zijn
 • Kijk vooruit / Marche Militaire
 • Heer wees mijn gids
 • Hebe Deine Augen auf
 • Leer mij op U te zien

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: