NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

9 april 2016, 19:10

Koor- en samenzang vanuit de Grote of St. Stephanuskerk in Hasselt met het Dutch Baroque Consort o.l.v. Gerard de Wit en Christelijk Mannenkoor 't Harde o.l.v. Henk van der Maten. Martin Zonnenberg bespeelt het bijzondere Rudolph Knol-orgel in de kerk. De leiding van de samenzang is in handen van Henk van der Maten.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Als de Heiland zal verschijnen
  • Psalm 21
  • Ik kom in Uw heiligdom binnen
  • Op weg naar het Huis van de Heer
  • Psalm 96
  • Heer van mijn hart   
  • O wat een dag
  • Psalm 72

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: