Nederland Zingt op Zondag

17 april 2016, 09:10

Tunnels kunnen beangstigend zijn. Soms lukt het om een alternatieve route met mooi uitzicht te nemen. De dood kan ook zo'n tunnel lijken, daarvoor bestaat geen andere route. Al is de weg soms zwaar, met het zingen van psalm 23 weten we ons even in het paradijs. We zingen in deze uitzending liederen rond het thema 'De Heer is mijn Herder'.

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending:


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Heer uw licht en uw liefde schijnen
 • Heer wilt U mijn leidsman wezen
 • Kom tot uw Heiland
 • Daar ruist langs de wolken
 • Ik bouw op U
 • Zingt de Here een nieuw lied | Nooit kan 't geloof te veel verwachten | U zal ik loven, Heer
 • Ik wandel in het licht
 • Dank voor Uw liefde
 • Hef je hoofd omhoog
 • Zegen ons Algoede
 • Als op 's levenszee
 • Psalm 23
 • Ziet al in de winterkou
 • Heiland als een Herder

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: