NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

28 mei 2016, 19:05

Koor- en samenzang vanuit de Martinikerk in Franeker. Muzikale medewerking verlenen soliste Elise Mannah, een samengesteld Projectkoor onder leiding van Harold Schonewille, pianist Jan Willem van Delft en organist Minne Veldman.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • De kracht van Uw liefde
  • De rivier
  • Dank U Heer voor al wat leeft
  • Jezus, ik wil heel dicht bij U komen
  • Onze Vader in de hemel
  • Ik geloof in God de Vader
  • Gebed om zegen
  • Op bergen en in dalen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: