NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

4 juni 2016, 19:05

Koor- en samenzang vanuit de Willibrordus Basiliek in Hulst met soliste Maria den Hertog en een groot samengesteld Zeeuws Nederland Zingt Koor. Begeleidende musici zijn onder anderen fluitiste Marjolein de Wit en de organisten Joost van Belzen en Peter Wildeman.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Dank U, Heer, voor al wat leeft
  • Heer, ik kom tot U
  • Here, leer ons bidden
  • Hef je hoofd omhoog
  • Psalm 128
  • Heer God, U loven wij
  • Psalm 90
  • U bent mijn schuilplaats, Heer
  • Uren, dagen, maanden, jaren

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: