Nederland Zingt op Zondag

3 juli 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Schuilplaats'. God is ons thuis. Bij Hem mogen we schuilen tegen weer en wind. In psalm 91 lezen we erover: 'Wie in de beschutting van de Allerhoogste woont, zegt tegen de Heer: mijn toevlucht, mijn vesting, mijn God. Op U vertrouw ik.' Heerlijk om daar met elkaar van te zingen!


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Op bergen en in dalen
 • Van U wil ik zingen
 • Psalm 68 vers 10 & 17
 • Daarom behoor ik Jezus
 • Een naam is onze hope
 • Kom, Heil'ge Geest
 • Lied van verlangen
 • Toen eenmaal God terneder kwam
 • Heer, ik prijs U
 • Er is een land van louter licht
 • Schuilplaats
 • Psalm 91 - U bent mijn schild
 • Bescherming is er bij de Heer
 • You were there

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Op bergen en in dalen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: