Nederland Zingt op Zondag

17 juli 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Wees gekend'. We stellen elkaar weleens de vraag: 'Geloof je in God?'. Maar is het besef dat God in ons gelooft niet veel wezenlijker? Hij die ons in alles kent, de Schepper van hemel en aarde, gelooft in je! Over die vreugde gaan we zingen, vanuit verschillende kerken in Nederland.

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Twinkelend schitterlicht


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Twinkelend schitterlicht
 • Zie ons wachten aan de stromen
 • Psalm 34
 • Wat zal de wereld mooi zijn op die dag
 • Psalm 150
 • Psalm 66: 1 en 7
 • Aan U Vader alle glorie
 • Daar is kracht
 • Daar ruist langs de wolken
 • Voor U Heer leef ik
 • De Heer 's mijn herder
 • Psalm 139 / Heer, U kent mij als geen ander
 • Genadig Heer, die al mijn zwakheid weet
 • Heer, U bent altijd bij mij

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: