Nederland Zingt op Zondag

21 augustus 2016, 09:10

Koor- en samenzang rond het thema 'Aanbidding'. We mogen God aanbidden door het zingen van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen. Maar laten we er altijd van bewust zijn dat datgene wat we zingen, ook overeen moet komen met hoe we handelen. Want ware aanbidding zit niet in een lied, maar in het willen volgen van Jezus!

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Dit is een dag van zingen


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Dit is een dag van zingen
 • Gouden harpen hoor ik ruisen
 • Dank, dank nu allen God
 • Psalm 103
 • Wie maar de goede God laat zorgen
 • Met open armen
 • Genade zo oneindig groot
 • Voor de bloemen op de velden
 • Heer, wees mijn gids
 • You raise me up
 • Als je Jezus na wilt volgen
 • Vertrouwen
 • Niet meer ik, maar U in mij
 • Here, God en Koning
 • Vader, ik aanbid U

 

 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: