Nederland Zingt op Zondag

4 september 2016, 09:15

Koor- en samenzang rond het thema 'Zijn liefde die troost'. Troost en liefde zijn niet te koop. Gelukkig zijn ze wel te vinden. De Heilige Geest van God wordt ook wel de Trooster genoemd. Het is de liefde van God die ons zal troosten, waar we ook zijn, en in welke situatie we ook verkeren.


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Ga met mij mee
 • Groot is Uw trouw, o Heer
 • Prijs de Heer
 • Ik ben veilig in Jezus' armen / Veilig in Jezus' armen
 • Heer, wij komen voor Uw troon
 • Wees stil
 • Elk uur, elk ogenblik
 • Alzo lief heeft God de wereld gehad
 • Glorie zij aan Jezus
 • A Celtic Prayer
 • Zie de stroom van Jezus' liefde
 • Hij leidt mij
 • Uw liefde voor mij
 • Liefde is de bron

Beluister hieronder het eerste lied in deze uitzending: Ga met mij mee

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: