Nederland Zingt op Zondag

25 september 2016, 09:15

Zorgen over ziekte, zorgen over eenzaamheid. De zorgen in ons leven kunnen ons soms verlammen. Maar als we onze zorgen in gebed en in dankzegging bij God neerleggen, zal Gods vrede onze harten vullen. De vrede van God die alle begrip te boven gaat. Daar zingen we over in deze uitzending.

Bekijk hieronder het eerste lied in deze uitzending: Wees gerust


In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Wees gerust
 • Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen
 • Ik geloof in God de Vader
 • Als een hert
 • Laat mij de dag met U beginnen
 • Licht voor alle volken
 • Ik heb U lief, o mijn beminde
 • U vereer ik
 • Wij komen biddend voor U staan
 • Abba Vader
 • Vrede zij u
 • Vrede van God
 • Vrede
 • Lead me to a quiet place

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: