NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt

7 januari 2017, 18:55

Koor- en samenzang vanuit de Nieuwe Kerk in Middelburg met Vocaal Ensemble Voice Four o.l.v. Jan Wisse. Je hoort ook Jong Mannenkoor Salomo o.l.v. Peter Wildeman en soliste Sharon Kips. Margreeth de Jong bespeelt het orgel. De leiding van de samenzang is in handen van Martin Zonnenberg.

Beluister hieronder het lied 'Verdrukking', gezongen door Sharon Kips en Jong Mannenkoor Salomo.

In deze uitzending hoor je de liederen:

  • Lof zij de Heer
  • Psalm 98
  • Kom, o bron van zegeningen
  • Verdrukking
  • Ik wil mij gaan vertroosten
  • Uw liefde laat nooit los
  • Jacob's Ladder
  • Soon I will be done
  • Psalm 100

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: