Nederland Zingt op Zondag

15 januari 2017, 09:10

Hoe bijzonder is het wel niet! We mogen God, de schepper van hemel en aarde, als onze 'papa' zien. 'Abba vader' noemde Jezus hem. In die paar woorden komt iets onmetelijk groots gelijk heel dichtbij. Het mooiste is, dat ons kindschap dus niet afhangt van wat we doen. Altijd zullen wij zijn kinderen zijn en God onze Vader. We zingen liederen rond het thema 'Onze Vader'.

Beluister het eerste lied in deze uitzending: Mijn Vader, dank U wel

In deze uitzending hoor je de liederen:

 • Mijn Vader dank U wel
 • Ere zij aan God de Vader
 • Medley: 'k Wil U o God mijn dank betalen / U zij de lof, de dank en eer / 10.000 redenen
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Te Deum
 • Gij eng'len van omhoog
 • Wees mijn verlangen
 • Neem mijn leven
 • God is getrouw
 • Er is een God die hoort
 • Vader dank U dat 'k mag leven
 • Trouwe Vader
 • Abba Vader
 • Hier ben ik kind

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: