Nederland Zingt

25 februari 2017, 19:10

Een muzikale impressie van de Nederland Zingt Dag 2016 met als thema 'Ik zal er zijn!'. Op zaterdag 23 april kwamen tienduizend bezoekers bijeen in de Jaarbeurs Utrecht om met elkaar een mooie dag te beleven en vooral veel samen te zingen. Meewerkende musici waren onder anderen Maria den Hertog, Suzanne van der Velde, Wouter en Ariën Vink.

Nederland Zingt Dag 2017

Kom zaterdag 22 april naar de Jaarbeurs Utrecht en zing mee rond het thema 'Bouw Uw Koninkrijk'. De kaartverkoop gaat snel, dus wacht niet te lang meer met het bestellen van kaarten. Wil je meer weten over de dag? Lees het hier!

Liedteksten

In de uitzending van 25 februari hoor je twee medleys, het lied 'Vrede van God' en het geliefde onderdeel van de Nederland Zingt Dag: het Feest der Herkenning.

Bekijk hier de liedteksten en uitvoerenden

 

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: